Loading...
 

Eigen houten kaart samenstellen voor vaderdag

5,50

Artikelnummer: 241001-g Categories: ,

Beschrijving

Stel een eigen kaart samen door maximaal 6 afbeeldingen te kiezen die bij de persoon hoort. De door u samengestelde kaart is dan ook origineel en uniek. Immers, u kent hem/haar het beste en weet welke karakteristieken het beste bij hem/haar past. Wedden dat degene die hem ontvangt ervan gaat glimlachen?

Zowel het snijwerk als de gravures zijn van zeer verfijnde kwaliteit. De gravure is in de kleur donkerbruin. Alles is met de hand gemaakt en de ontwerpen zijn uniek!

Een standaard wordt bijgeleverd zodat de kaart kan staan, want zoiets moois mag gezien worden! Wilt u dat het certificaat lang mooi blijft? Voor een meerprijs van €1,25 kunnen we het certificaat en standaard van een laagje vuil- en waterafstotende lak voorzien. Indien gewenst kan op de achterzijde gegraveerd worden tegen een meerprijs van €1,50. Het hout is 3 mm berkentriplex en is van goede kwaliteit.

We verzenden de houten kaart in een luchtkussenenvelop voor maximale bescherming.  Er is een mogelijkheid om de kaart direct naar de ontvanger te sturen, voer het verzendadres van de ontvanger in bij het afrekenen uw bestelling.

Specificaties 
Afmetingen: circa 12,5 x 10,5 cm, weegt circa 35 gram, inclusief envelop circa 48 gram (2 postzegels, niet bijgeleverd)

Let op: Hout is een natuurlijk materiaal waardoor het geleverde product af kan wijken van de getoonde afbeeldingen. Er kunnen knoesten en nerven in zitten waardoor de kleuren en houtstructuur kunnen afwijken van de foto.

Bijvoorbeeld: “Mijn vader is…”

Bijvoorbeeld: “De LIEFSTE”

Bijvoorbeeld: “Liefs, Laura”

Laagje lak * 

Wilt u tekst op de achterzijde graveren? * 

Afhandeling van uw bestelling * 

Akkoordverklaring *