Loading...
 

Eigen houten kaart samenstellen – max 6 afbeeldingen

5,50

Artikelnummer: 241001 Category:

Beschrijving

Stel uw eigen kaart samen door maximaal 6 afbeeldingen te kiezen. De door u samengestelde kaart is dan ook origineel en uniek. Immers, u kent hem/haar het beste en weet welke karakteristieken het beste bij hem/haar past. Wedden dat degene die hem ontvangt ervan gaat glimlachen?

U kunt de kaart beginnen met “Mijn vader is…”, of “Joost houdt van…”, of “Marieke is goed in…”.
De kaart kan eindigen met “DE LIEFSTE”, of “Sporten”, of “ALLES”.
Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Een standaard wordt bijgeleverd zodat de kaart kan staan, want zoiets moois mag gezien worden!

Zowel het snijwerk als de gravures zijn van zeer verfijnde kwaliteit. De gravure is in de kleur donkerbruin. Alles is met de hand gemaakt en de ontwerpen zijn uniek! Indien gewenst kan op de achterzijde gegraveerd worden tegen een meerprijs van €1,50. Het hout is 3 mm berkentriplex en is van goede kwaliteit.

We verzenden de houten kaart in een luchtkussenenvelop voor maximale bescherming. Wilt u dat het certificaat lang mooi blijft? Voor een meerprijs van €1,25 kunnen we het certificaat en standaard van een laagje vuil- en waterafstotende lak voorzien. Er is een mogelijkheid om de kaart direct naar de ontvanger te sturen, voer het verzendadres van de ontvanger in bij het afrekenen uw bestelling.

Tip: laat van uw geselecteerde afbeeldingen een set hout onderzetters maken, Houten onderzetters – Set van 6
Of wat denkt u van een leren sleutelhanger met uw favoriete afbeelding, Leren Sleutel- of tashanger – Druppel

Specificaties 
Afmetingen: circa 13,5 x 9,4 cm, weegt circa 35 gram, inclusief envelop circa 48 gram (2 postzegels, niet bijgeleverd)

Let op: Hout is een natuurlijk materiaal waardoor het geleverde product af kan wijken van de getoonde afbeeldingen. Er kunnen knoesten en nerven in zitten waardoor de kleuren en houtstructuur kunnen afwijken van de foto.

Bijvoorbeeld: “Mijn vader is…”

Bijvoorbeeld: “De LIEFSTE”

Bijvoorbeeld: “Liefs, Laura”

Laagje lak * 

Wilt u tekst op de achterzijde graveren? * 

Afhandeling van uw bestelling * 

Akkoordverklaring *