Loading...
 

Houten Geboortekaarten – min 20 stuks

2,75

Artikelnummer: 220100 Categories: , ,

Beschrijving

De aankondiging van de geboorte van uw kind wordt extra bijzonder met een houten geboortekaart.

U heeft de keuze uit twee vormen: een lief beertje of een kinderwagen
Een standaard wordt bijgeleverd zodat de kaart kan staan. Want jullie mooie geboortekaart mag gezien worden.

Indien gewenst kan op de achterzijde gegraveerd worden tegen een meerprijs van €1,50, bijvoorbeeld met uw contactgegevens. Een luchtkussenenvelop wordt bijgeleverd voor maximale bescherming, deze kunt u gebruiken om de kaart naar uw familie/vrienden te sturen. Er geldt een minimale afname van 20 stuks.
Wilt u dat de kaart lang mooi blijft? Voor een meerwaarde van €1,50 voorzien we iedere kaart van een laagje vuil- en waterafstotende lak.

Hoe gaan we te werk:
Alvorens uw kind geboren is, kunnen we alvast een proefdruk voor u maken. Stuur een e-mail naar info@speciaalfeestje.nl met de gewenste tekst. Een foto van de proefdruk wordt naar u gestuurd ter goedkeuring. Indien gewenst kunnen we de proefdruk ook naar u toesturen tegen vergoeding van verzendkosten.
Nadat uw kind geboren is, kunt u ons de gegevens opsturen (geboortedatum, lengte, gewicht). Na goedkeuring van de digitale proefdruk is de levertijd binnen 4 dagen bij een oplage van minder dan 80 kaarten. Bij een groter oplage dient u rekening te houden met een dag extra voor een additionele 40 kaarten.

Afmetingen beertje: 11 x 11,5 cm
Afmetingen kinderwagen: 11,5 x 16,5 cm

Gewicht (incl. standaard en envelop): circa 45 gram (twee postzegels, niet bijgeleverd)

Let op: Hout is een natuurlijk materiaal waardoor het geleverde product af kan wijken van de getoonde afbeeldingen. Er kunnen knoesten en nerven in zitten waardoor de kleuren en houtstructuur kunnen afwijken van de foto.

Personaliseer uw kaart * 

Naam 1

Geboortedatum

Achterzijde graveren?

zoon/dochter

Gewicht (in gram)

Geboortedatum en tijd

Lengte (in cm)

Vul hieronder de tekst van de achterzijde in. Geef een nieuwe regel aan met een ‘/’.

Akkoordverklaring *