Over ons

Missie:

Speciaalfeestje.nl is onderdeel van Happy Giving. Happy Giving stelt zich ten doel om onze klanten de mogelijkheid te bieden om bijzondere, mooie cadeaus te maken door een persoonlijk bericht in het product te integreren. Het meest waardevolle in een cadeau ligt immers in de gedachte van de schenker en dat mag be(na)drukt worden! Om het persoonlijk bericht een permanent en tijdloos karakter te geven is er gekozen voor laser gravures. Hiermee worden de mooiste gedachten en waardevolle herinneringen voor altijd vastgelegd.
Alle producten en verpakkingen zijn met zorg geselecteerd, met als doel een exclusieve cadeaubeleving en een onuitwisbaar indruk te maken. Daarnaast zijn de keuzes gemaakt met respect voor mens en milieu.
Heel veel plezier toegewenst met het geven!

Bedrijfsstructuur:

Happy Giving is een eenmanszaak, gevestigd op Weg en Land 33C, 2661 DC te Bergschenhoek. Happy Giving handelt onder www.speciaalfeestje.nl en www.specialeherinnering.nl. Sinds 1 juli 2020 valt Happy Giving onder de kleinondernemingsregeling. Hierdoor zijn alle verkopen vrijgesteld van BTW.