Betaalmethoden

Veilig betalen bij Speciaalfeestje.nl

Bij Speciaalfeestje.nl bent u verzekerd van een veilige online betaling. Wij maken namelijk gebruik van de diensten van MultiSafepay die u een veilige betaalomgeving garanderen. MultiSafepay handelt voor ruim 12.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen.

Beveiligde verbinding via MultiSafepay

MultiSafepay biedt betalingsoplossingen die voldoen aan alle vereisten voor een betaaldienst. Het betaalproces van MultiSafepay wordt volledig in een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) omgeving afgehandeld. U kunt zien dat u op een SSL beveiligde site zit als de url begint met https://. Voor bescherming van klantgegevens voldoet  MultiSafepay  aan de vereisten van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Dit betekent dat alle opgeslagen klantgegevens zijn gecodeerd. Voor meer informatie kunt u de site van MultiSafepay raadplegen.

Speciaalfeestje.nl biedt u de volgende betaalmogelijkheden:

– iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank, deze betaalmethode is voor u kosteloos.

– Creditcard: betalen via Mastercard, Visa of American Express kan. Deze betaalmethode is voor u kosteloos.

– Achteraf betalen: U kunt gebruik maken van Betaal na Ontvangst (BnO), dit is een achteraf betaalmethode die ontwikkeld is door MultiSafepay. Met deze betaalmethode zijn echter kosten aan verbonden, namelijk € 2,00 per transactie. Dit zijn kosten die wij voor deze dienst moeten betalen en aan u doorberekenen.  

Betaling is alleen mogelijk via de webshop. Helaas is het niet mogelijk om bij afhalen op bezoekadres in contanten te betalen.