Bezorging binnen 5 werkdagen. Sneller kan, bel of WhatsApp 06-29471119 voor mogelijkheden.

In verband met vakantie zijn we van 28 april t/m 5 mei gesloten.   

Winkelwagen

Bezorging binnen 5 werkdagen. Bel of WhatsApp 06-29471119 voor mogelijkheden. In verband met vakantie zijn we van 28 april t/m 5 mei gesloten.   

Over ons

Missie

Speciaalfeestje.nl is onderdeel van Happy Giving. Happy Giving stelt zich ten doel om onze klanten de mogelijkheid te bieden om bijzondere, mooie cadeaus te maken door een persoonlijk bericht in het product te integreren. Het meest waardevolle in een cadeau ligt immers in de gedachte van de schenker en dat mag be(na)drukt worden! Om het persoonlijk bericht een permanent en tijdloos karakter te geven is er gekozen voor laser gravures. Hiermee worden de mooiste gedachten en waardevolle herinneringen voor altijd vastgelegd.

Alle producten en verpakkingen zijn met zorg geselecteerd, met als doel een exclusieve cadeaubeleving en een onuitwisbaar indruk te maken.

Heel veel plezier toegewenst met het geven!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast een luxe uitstraling is er gekozen voor lasergravures omdat deze techniek duurzaam en milieuvriendelijk is. Er wordt niet gewerkt met chemische stoffen, kunststof, of vervuilende inkt. De gekozen materialen die worden bewerkt zijn voornamelijk natuurproducten. Ook bij het inpakken proberen we milieuvriendelijk te werk te gaan. Zo maken we gebruik van biologisch afbreekbare vensterdoosjes en herbruikbare materiaal. Keuzes worden gemaakt met respect voor mens en milieu. 

Verder probeert Happy Giving bij te dragen aan de maatschappij door producten voor liefdadigheidsorganisaties of scholen kosteloos of tegen kostprijs aan te bieden. Op deze manier steunen we o.a. Rotaract club Oost IJsselmonde en de Chinese School Rotterdam en Omstreken.

Aanvullende informatie over het bedrijf

Naast milieubewust te zijn, willen we ook zo eerlijk mogelijk ondernemen. Wanneer u meerdere van hetzelfde product bij ons afneemt, is er efficiëntie te behalen. Denkt u daarbij aan het maken en het afstemmen van het ontwerp, het instellen van de machine, en het afhandelen van de administratie. Deze efficiëntievoordelen komt aan u ten goede middels een volumekorting, dat tot wel 40% kan oplopen.

Happy Giving is sinds oktober 2019 gevestigd op Weg en Land 33C, 2661 DC te Bergschenhoek (ZH). 

KvK-nummer: 75782294

BTW-ID-nummer: NL001395472B94

Message Us on WhatsApp