Gratis verzending boven €80,-                  Levering binnen 5 werkdagen.  Sneller kan.

Over ons

Missie

Speciaalfeestje.nl is onderdeel van Happy Giving. Happy Giving stelt zich ten doel om onze klanten de mogelijkheid te bieden om bijzondere, mooie cadeaus te maken door een persoonlijk bericht in het product te integreren. Het meest waardevolle in een cadeau ligt immers in de gedachte van de schenker en dat mag be(na)drukt worden! Om het persoonlijk bericht een permanent en tijdloos karakter te geven is er gekozen voor laser gravures. Hiermee worden de mooiste gedachten en waardevolle herinneringen voor altijd vastgelegd.

Alle producten en verpakkingen zijn met zorg geselecteerd, met als doel een exclusieve cadeaubeleving en een onuitwisbaar indruk te maken. Daarnaast zijn de keuzes gemaakt met respect voor mens en milieu. 

Heel veel plezier toegewenst met het geven!

 

Aanvullende informatie over het bedrijf

Naast milieubewust te zijn, willen we ook zo eerlijk mogelijk ondernemen. Wanneer u meerdere van hetzelfde product bij ons afneemt, is er efficiëntie te behalen. Denkt u daarbij aan het maken en het afstemmen van het ontwerp, het instellen van de machine, en het afhandelen van de administratie. Deze efficiëntievoordelen komt aan u ten goede middels een volumekorting, dat tot wel 40% kan oplopen.

Happy Giving is sinds oktober 2019 gevestigd op Weg en Land 33C, 2661 DC te Bergschenhoek (ZH). Vanaf 1 juli 2020 valt Happy Giving onder de kleine ondernemersregeling, waardoor alle verkopen vrijgesteld zijn van BTW.

KvK-nummer: 75782294

BTW-ID-nummer: NL001395472B94

Message Us on WhatsApp

Options